REMOTE TACHO DOWNLOAD

DOWNLOAD AUTOMATISCH AL JE .DDD BESTANDEN

 

SlimmGPS houdt van snel en simpel. Handmatig alle .ddd-bestanden van je voertuigen of bestuurderskaarten downloaden is niet snel en niet simpel. Met Remote Tacho van SlimmGPS download je automatisch alle bestanden, ongeacht waar het voertuig zich bevindt. Zo heb je altijd de benodigde informatie bij de hand, terwijl voertuig en bestuurder gewoon doorrijden.

HET ALLERGROOTSTE VOORDEEL

Veel logistieke bedrijven downloaden de tachograafgegevens nog handmatig met behulp van een speciale USB-stick. Dat is omslachtig en niet heel veilig, want we kennen allemaal wel de verhalen van zoekgeraakte USB-sticks met gevoelige informatie. Maar het grootste nadeel is dat het voertuig stilstaat. En iedereen in de logistiek weet dat je geen geld verdient als je voertuigen stilstaan. Het allergrootste voordeel van SlimmGPS Tacho is dan ook dat de gegevens automatisch worden gedownload via een draadloze verbinding. Het maakt niet uit waar het voertuig zich bevindt en de bestuurder kan gewoon zijn weg vervolgen.

BEVEILIGDE VERZENDING EN OPSLAG

Bij SlimmGPS zijn we kien op dataveiligheid. Alle gegevens worden versleuteld verzonden via een beveiligde draadloze verbinding en veilig digitaal opgeslagen op onze eigen servers. Standaard 7 jaar lang. Onze software controleert automatisch of de gegevens volledig en juist zijn. Het logboek van tachograaf- en bestuurderskaartbestanden voldoet daardoor gegarandeerd aan de EU-regelgeving. Daar heb je dus geen enkel omkijken meer naar.

  • Je kunt zelf bepalen hoe vaak gegevens worden gedownload, bijvoorbeeld wekelijks, om de dag of zelfs dagelijks
  • Onze werkwijze is geschikt voor alle bekende tachograafmerken, zoals Stoneridge, VDO en Actia
  • Exporteer gedownloade data eenvoudig naar Optac3, VDO TIS-Web en andere bekende logistieke softwarepakketten
  • Voor tijdelijke chauffeurs hebben we eveneens een slimme oplossing
  • Spaanse en Franse .ddd-bestanden hebben een ander bestandsformaat, ook daar kunnen we mee overweg

HELDERE RAPPORTEN / INZAGE IN BESTUURDERSOVERTREDINGEN

Onze overzichtelijke rapporten geven je in een oogopslag een actueel overzicht van de resterende rijtijden, verplichte rusttijden en eventuele overtredingen daarvan. Je ziet zowel de resterende dagelijkse, wekelijkse als tweewekelijkse rijtijden. Automatische meldingen geven bovendien aan wanneer rusttijden in het gedrang dreigen te komen. Zo kun je eenvoudig ritten inplannen zonder dat je het risico loopt dat je de wet overtreedt. Het optimaliseren van de planning was nog nooit zo eenvoudig.